CANLI ORTAM DİNLEME

xmobile pro ortam dinleme

Xmobile Pro yazılımında canlı olarak ortam sesi alabilmek için online kullanıcı panelinizde bulunan menüdeki Canlı Panel yazan bölüme tıklamanız ve açılan sayfada Ses Yakalama yazan kısma tıklamanız gerekmektedir. Alternatif olarak Canlı Ses yazan kısma da tıklayabilirsiniz. Bunu yaptıgınızda ekranda küçük bir Oynatıcı (Player) görünecek ve siz 5-10 sanıye kadar bekleyıp bu play kısmına tıkladıgınızda bu özellikği kullanabileceksiniz.

Ayrıca yukarıdaki ekran görüntüsünde de işaretlendiği üzere isterseniz Canlı Ses /Video Capture ye de tıklayıp hem sesi hemde görüntüyü birlikte alma özelliğinide kullanabilirsiniz.


Detay Noktası: Bu özelliği kullanırken yazılımın yüklü olduğu cihazda o anda internet bağlantısı olması gerekir, Bunu kullanıcı panelinizdeki telefon modeli yazan yerde bulunan Nokta işaretinin renginden anlayabilirsiniz. Renk internet bağlantısı varken Yeşil görünür. Canlı Ses veya Diğer belirttiğimiz tuşlara kullanıcı panelinizden tıkladığınız anda hedef cihazda internet bağlantısı mevcut ise ozaman veri almada sorun yaşanmaz, eğer hedef cihaz o anda internet bağlantısı kuramıyorsa ozaman bağlantı hatası şeklinde bir hata alırsınız. Bu tamamen telefonda o anda internet bağlantısının olup olmaması ile ilgili bir durumdur.

Ayrıca eğer kullanıcı panelinize kendi telefonunuzdan giriş yapıyorsanız mutlaka Firefox internet tarayıcısı üzerinden giriş yapınız Google Chrome kullanırsanız hata alma olasılıgınız yuksek olur çünkü google chrome de bazı olması gereken plug in ler mevcut değildir. Bilgisayardan kullanıcı panelinize girip bu özellikleri kullandıgınızda genelde problem yaşamassınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder