XMOBİLE PRO AKTİVASYON KODU NASIL GİRİLİR

aktivasyon kodu

Xmobile Pro yazılımını denediyip sonrasında memnun kaldığınızda yazılımı satın alıp kullanımınıza satın aldığınız lisans süresi boyunca devam edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerek işlem oldukça kolaydır, yazılımı online olarak satın aldığınızda size yani e-mailinize hemen satın alığınız lisans süresini aktif edecek Aktivasyon Kodu gelicektir.

Örnek vercek olursak diyelim yazılımı deneme süreniz boyunca kullandınız ve satın almaya karar verip satın aldınız. Böylece e-mailinize Aktivasyon Kodunuz geldi. Şimdi ne yapcaksınız ?

1: Eğer Kullanı Süreniz Bittiyse:
Evet yapacağınız işlem oldukça basittir. hemen kullanıcı panelinize giriş yapıcaksınız; eger kullanım süreniz bittiyse sistem kullanıcı panelinize girişte size hemen aktivasyon kodunuzu sorucaktır, ve sizde size sorulan bolume aktivasyon kodunuzu girerseniz paneliniz ve lisansınız hemen aktıf olucaktır.

2: Eğer Kullanım Süreniz Devam Ediyorsa:
Eğer deneme süreniz veya normal bir lisans süreniz henüz bitmediyse ozaman yine kullanıcı panelinize giriceksiniz ve panelinizin sol tarafında yer alan menüdeki ABONE (subscription) yazan kısma tıklıyacaksınız, boylece aktıvasyon kodunu gireceginiz alan gorunecek ve oraya aktıvasyon kodunuzu girebileceksiniz.



Önemli Not: Aktivasyon kodunuzu panelinizdeki kısma girdikten sonra hata mesajı alabılırsınız, bu sıstemsel bırseydır ve kodunuzun yanlıs oldugunu gostermez. Boyle bır hata alsanız dahi kodunuzu girdikten sonra kullanıcı panelinizden çıkış yapıp tekrardan giriş yaptıgınızda yeni lisansınızın aktif oldugunu görüceksiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder